Team

Force3...

... dat zijn enkele communicatiespecialisten die hun krachten bundelden onder één naam. Force3 refereert naar de schroefbladen, die uw onderneming de nodige communicatiepower geven. Inmiddels traden ook anderen toe tot het samenwerkingsverband, dat de expertise van doorwinterde professionals combineert met een lichte kostenstructuur. Onze klanten merken al gauw het verschil, want bij ons betalen ze enkel de geleverde prestaties zonder zware overheadkosten.

Oliver Aust (Persrelaties, Public Affairs en Europese Zaken)

Dankzij zijn ervaring als EU Affairs Manager van General Motors en communicatie- en public affairs-verantwoordelijke van easyJet voelt Oliver Aust zich als een vis in het water in journalistieke en overheidsmilieus. Hij pendelt vaak tussen Berlijn en Brussel. Oliver kent als geen ander zijn weg in het kluwen van de instellingen van de Europese Unie en de media, die de activiteiten en de beleidsbeslissingen van deze instellingen volgen.

Julius Candries (Evenementenorganisatie)

Julius Candries is een expert in het organiseren van uitzonderlijke evenementen, conventies en congressen. Een gezellig diner met slechts een paar gasten? Een groots opgezette bijeenkomst met enkele duizenden aanwezigen? Of een VIP-evenement met de daarbij gepaard gaande protocollaire beslommeringen? Geen nood. Julius weet hoe hij zoiets moet aanpakken. Kortom, hij zorgt voor belevenissen waaraan uw gasten nog lang met veel plezier zullen terugdenken.

Catherine de Leeuw (Public Relations, Protocoladvies, Evenementenorganisatie)

Catherine was geruime tijd protocolchef voor de Amerikaanse ambassadeur bij de Europese Unie. U kan op haar rekenen voor deskundig advies bij het organiseren van evenementen in diplomatieke kringen. Zij is ook een experte inzake het toepassen van de juiste business-etiquette voor zowel Amerikaanse als Aziatische bedrijven. Catherine was ook docente aan de International School for Protocol & Diplomacy in Brussel.

Yves Panneels (Corporate Communications, Persrelaties, Reputatiemanagement)

Yves Panneels is gespecialiseerd in strategische communicatie, persrelaties, crisiscommunicatie en het opbouwen, versterken en verdedigen van reputaties van zowel bedrijven als bekende personen. 

Lut Vande Velde (Persrelaties, Public Affairs)

Lut Vande Velde verdiende haar sporen bij Electrabel, waarvan de jarenlang de woordvoerster was. Zij kent de wegen naar de ministeriële kabinetten, parlementaire commissies en partijhoofdkwartieren. 

Thibault Weewauters (Audiovisuele producties)

Thibault Weewauters maakt al jaren reportages voor zowel tv-stations, internetnieuwssites als bedrijven. De wereld van HDTV en digitale beeldvorming heeft weinig geheimen voor hem. Of het nu gaat om een videoboodschap voor interne communicatiedoeleinden, een instructiefilm inzake veiligheid op de werkvloer, een beeldverslag van een evenement, een reportage over uw bedrijf, of een video voor sociale media, bij Thibault ben je aan het juiste adres. 

Force3 • PR, Events & Communication
Antwerp | Berlin | Brugge | Brussels | Mechelen